Programma 75 jarig jubileum FC Oda

Plaats een reactie

De voorbereidingen van het jubileumfeest van FC Oda op vrijdag 31 mei a.s. zijn in volle gang. Er is een programma samengesteld voor jong en oud. Het middagprogramma is vooral gericht op de jeugdleden met diverse spelactiviteiten waarvoor de jeugdleden zich hebben kunnen aanmelden.

Vanaf 17.00 uur worden leden en andere belangstellenden ontvangen in de feesttent waar gezorgd wordt voor een hapje en een drankje. Om 17.45 uur is er een speciaal moment waarover de organisatie verder nog niets wil uitweiden, maar waarvan men vindt dat niet gemist mag worden.

Om 18.30 uur is er een wedstrijd tussen oud 1ste elftal spelers waar ook enkele prominente oud-spelers van FC Oda, o.a. Eric Teeuwen (ex FC VVV), Tom Zanders, Christaan Verwijlen, Peter Jeurninck en Rick Posno, aan zullen deelnemen. Een mooie gelegenheid om deze spelers nog eens in een FC Oda shirt te zien spelen, ook voor (oud) FC Oda supporters.

Om 20.00 uur start een gezellige feestavond/reünie met een dj en live muziek voor alle belangstellenden. Met een goed glas en een lekkere hap kunnen oude herinneringen opgehaald worden door de (oud) leden die elkaar al lang niet meer gezien hebben. Ook partners van (oud) leden zijn van harte welkom om elkaar nog eens te ontmoeten.

Kortom: FC Oda heeft er alles aan gedaan om samen met haar haar leden, (oud)leden en andere belangstellenden op sportpark Boshoven op vrijdag 31 mei a.s. er een mooi feest van te maken.

Volledig programma

• 14.30 uur start met activiteiten jeugd
• 17.00 uur ontvangst van leden, oud leden en andere belangstellenden
• 17.45 uur speciaal moment
• 18.30 uur start reünie-wedstrijd
• 20.00 uur start feestavond met live muziek

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie