Waanzinnig Winkelfestijn van start

(Foto’s) Tijdens Hemelvaartsdag vond ook de start van het Waanzinnig Winkelfestijn plaats. Naast acties en een kleine kinderkermis konden bezoekers ook genieten van het straattheater.

Het Waanzinnig Winkelfestijn wordt voor de vierde keer georganiseerd door Centrummanagement Weert in samenwerking met BIZ Ondernemers. Het winkelevenement biedt op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni de perfecte combinatie van feestelijk funshoppen en genieten van diverse activiteiten en straattheater. Het hart van het evenement is de grote hoeveelheid bijzondere winkelacties.

Veel winkels presenteren opvallende kortingen en bezoekers maken onder andere kans op het winnen van een weekendje weg of een van de vele andere cadeaus. Voor het eerst zijn de winkels op Hemelvaart-donderdag ook geopend. Alle winkelacties zijn verzameld op www.winkelfestijn.nl.

De eerste dag werd al meteen druk bezocht. Er is naast het Waanzinnig Winkelfestijn van alles te beleven in de Weerter binnenstad zoals het WTF-festival en het EK Triathlon.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’7953′]