Cursus berichten schrijven voor media

Punt Welzijn organiseert in samenwerking met Arjanne van Voorst een workshop over het schrijven van een (pers)bericht. Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers in Weert.

Je herkent het wel. Jouw vereniging organiseert leuke evenementen. Deze zijn zowel voor je eigen leden, maar ook voor geïnteresseerden van buiten. Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen dat weten en ook komen? Of hoe laat je weten dat jouw organisatie op zoek is naar nieuwe vrijwilligers?

De laatste decennia is het aantal communicatiemiddelen enorm toegenomen. Naast posters, folders, advertenties, persberichten enzovoort, is social media steeds belangrijker geworden. Denk aan Facebook en Instagram. Hoe zorg je ervoor dat belangstellenden tussen alle andere berichten jouw (pers)berichten zien?

Tijdens de workshop ‘Berichten schrijven voor social media en pers’ geeft Arjanne van Voorst tips en handvatten over hoe je samen een opvallend (pers)bericht schrijft én hoe je social media kunt inzetten voor het promoten van je evenement. Arjanne van Voorst is werkzaam als verslaggeefster/fotograaf bij ViaLimburg. Daarnaast verricht ze als zzp’er communicatieve taken voor WeertEnergie en het Natuur- en Milieucentrum Weert.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Geef je dan op voor deze gratis workshop! Deze is op maandag 3 juni van 19.00 tot 20.30 uur (uitloop tot 21.00) en vindt plaats in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3 te Weert). Inloop is vanaf 18.45 uur.

Aanmelden kan via [email protected]