Appels met Peren Jam Festival

Foto door: Theo Van de Winkel

Op 30 juni 2019 vindt de derde editie plaats van het “Appels met Peren Jam Festival” Dit muziekfestival vindt plaats in de intieme achtertuin van Theater de Huiskamer aan het Raphaelpad. Het festival start om 13.00 en eindigt om 22:00 uur.

Dit Jam-Festival waarin, zoals de naam ook aangeeft is een festival waar verschillende semi en professionele muzikanten nieuwe samenwerkingen aangaan. In wisselende samenstelling wordt er gejamd in verschillende muziekstijlen, zoals pop, soul, blues, funk en reggae.

Ook is er ruimte op deze dag ingebouwd voor iedereen die zin heeft om spontaan mee te jammen! Mocht je al eerder weten dat je graag mee zou willen jammen laat het dan even weten via email, [email protected]

Artiesten (in willekeurige volgorde)

– Teun Stienen Piano/Toetsen
– Jules van Bussel Bas
– Tessa Hendrix Basgitaar
– Niels de Goeij Gitaar
– Franck van der Heijden Electrische gitaar
– Duncan Tillmans Drum
– Leon Houben Drum
– Olivier de Jong Drum
– Hans Reijnders Zang
– Frank Tuasuun Zang
– Alisa Tuasuun Zang
– Milo Seerden Zang
– Lennard Gilissen Saxofoon
– Harold Geurtjens Trompet
– Jan Berendsen Bas/Contrabas
– Dorian Kreso Toetsen
– Thijs Verheul Toetsen
– Martijn Mennen Electrische gitaar
– Björn Wiermans Trompet