(Foto’s) De Biest is vrijdagochtend tijdelijk afgesloten geweest vanwege de inzet van hulpdiensten.

Er kwamen bij de meldkamer twee verschillende meldingen binnen. Nabij de Biest / Boerhavenstraat was een fietsster ten val gekomen op straat. Voorbijgangers en medewerkers van het naastgelegen notariskantoor boden direct eerste hulp. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

Even verderop, ter hoogte van de Recollectenstraat, zou een gevaarlijke tak boven hangen. De brandweer kwam met een SIV en ladderwagen ter plaatse.

Het bleek te gaan om loos alarm. Er was nog een gespleten tak te zien en daarnaast hing een andere tak erg krom. Daardoor leek het voor voorbijgangers alsof er een tak was afgebroken. Echter leverde de kromme tak geen gevaar op en kon de brandweer weer inpakken.

De Biest is inmiddels weer vrijgegeven.

2 REACTIES

  1. Doet mij aan de bevrijding van weert denken, toen zaten 2 soldaten onder een boom, zei de een tegen de ander : We are under a tak. Beterschap aan de gevallen vrouw.

Comments are closed.