(Foto’s) Zondag werd in de wijk Fatima voor het eerst ‘Fatima Alive’ georganiseerd.

Tijdens deze dag stonden kunst, cultuur en de rommelroute centraal. Het evenement werd zondagmiddag in het Fatima Huis officieel geopend door wethouder Gabriels, samen met Frans Adriaans en de Bigband van RICK. Tevens was in het Fatima Huis een expositie te bekijken.

In de wijk vond een rommelroute plaats waarbij 60 huishoudens aan deelnamen. Verder stonden in de wijk een aantal podia waar muzikale optredens werden gegeven. Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

3 REACTIES

  1. Duidelijk dat je er zelf niet woont, want van saamhorigheid is helemaal geen sprake. Ik heb er zelf 14 jaar gewoond.

  2. Schoôn reportaasj van de sociaalste wijk van Wieërt..!!
    Ich woôn dûr zelf nieët, mer heb vûl met minse uut Fatima van doôn.
    In gein enkele wieëk in Wieërt es de saamhorigheid zo groôt as op Fatima.!!

Comments are closed.