Leende – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 13.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Leende.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven had net nabij tankstation De Groote Bleek een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte een vrouw lichtgewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De auto’s raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Er moest een rijstrook worden afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een flinke file tot aan Weert-Noord.

De weg is inmiddels weer vrijgegeven. De file lost langzaam aan op.

9 REACTIES

 1. De schuldvraag is verzekeringstechnisch enkel relevant voor de betrokkenen, dus je kan je afvragen waar de onbedwingbare behoefte om op dergelijke berichten te reageren vandaan komt.

 2. Ik hoop dat je nooit in een situatie komt waarbij je genoeg afstand hebt maar dat er een andere plots tussen jou en je voorligger gaat rijden en gaat remmen omdat er langzamer gereden word.
  Sukkel

 3. Of muipke de beste chauffeur is of niet heeft niets met zijn observatie te maken. En of hij/zij een PC agent is heeft er ook niets mee te maken.
  Reageer eens een keer inhoudelijk.
  Met Janmaat ben ik het overigens eens. Die reageert inhoudelijk.

 4. Dat bewijst dat die ander ook niet kan rijden, dit heb je niet geleerd tijdens de rijles en kun je al afstand houden als je hem ziet aankomen

 5. Roger heeft gelijk. 20 meter afstand is echt niet genoeg dus.
  Minstens 70 meter bij 100 Km/uur. Dan kan er ook nog eens een tussen gaan rijden. Als dat gebeurt gewoon gas loslaten en die 70 meter opnieuw opbouwen.

 6. Muipke . Roept en veroordeeld zonder de omstandigheden te kennen.

  Lekker makkelijk anoniem iemand afschieten.
  Het is hier altijd zwart wit

Comments are closed.