Lintje voor Marjo Daniëls-Van Hoef

(Foto’s) Uit handen van loco-burgemeester Geert Gabriëls ontving mevrouw M.H.G. Daniëls op zaterdag 22 juni een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de viering van het 40-jarig jubileumconcert van de Harmonie van het Heilig Hart Altweerterheide in de kerk van Altweerterheide. Zij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw M.H.G. (Marjo) Daniëls-Van Hoef woont in Weert.

Wijnvrienden

Mevrouw Daniëls is sinds 1992 bestuurslid van de afdeling Midden-Limburg van het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden. Mede door haar inzet is deze afdeling uitgegroeid tot een van de grootste van Nederland. Ze is secretaris van het dagelijks bestuur en tevens lid van het hoofdbestuur. In die hoedanigheid is ze verantwoordelijk voor de contacten met de buitenlandse confrérieën. En ze is contactpersoon voor de International Federation of Wine Brotherhood.

Harmonie

Vanaf 1993 is mevrouw Daniëls secretaris van de Harmonie van het Heilig Hart Altweerterheide. Naast het reguliere secretariaatswerk is ze verantwoordelijk voor de website en onderhoudt ze de contacten met de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

Diversiteit

Het Platform voor Diversiteit is een stichting die zich ervoor inzet om Limburgers met een migratieachtergrond te laten aansluiten bij de Limburgse samenleving. Mevrouw Daniëls zet zich met veel passie, liefde en overtuiging in voor deze stichting. Zij is volledig op de hoogte van culturen, tradities en religie en vormt daardoor een stevige brug tussen de organisaties en de overheidsinstellingen.

CDA

Gedurende drie raadsperiodes was mevrouw Daniëls actief als fractiesecretaris van het CDA. In deze hoedanigheid ondersteunde ze de fractievoorzitter en de raadsleden. Vanaf 2018 is ze secretaris van het bestuur van CDA-Weert.

[nggallery id=’8048′]