Lachende gezichten door straattheater

(Foto’s) Vrijdag stond de binnenstad van Weert in het teken van de tweede dag van het waanzinnig winkelfestijn.

De vierde editie van het Waanzinnig Winkelfestijn Weert pakt wederom uit met waanzinnige winkelacties tijdens een hele dag uit vol attractief straattheater. Op de Nieuwe Markt stond een mini kermis opgesteld en op de Markt konden de kinderen alle energie kwijt op de springkussens.

Net als donderdag liepen ook vrijdag straatartiesten door de winkelstraten. Zij wisten het publiek te vermaken met hun humoristische acts. Voor diegenen die trek hadden om wat te snoepen konden terecht bij de suikerspinmevrouw.

Zaterdag is de laatste dag van het waanzinnig winkelfestijn. Ook dan kun je weer genieten van o.a. het straattheater en de winkelacties. Voor meer informatie kijk op: www.winkelfestijn.nl.

Bekijk een impressie (door Theo Van de Winkel).