Triathlon-tent tussen de bomen

Na de storm van afgelopen avond werd bij daglicht goed zichtbaar welke krachten moeder natuur in haar macht heeft. Naast de omgevallen bomen bleek ook bij het Blauwe Meertje een ravage te zijn aangericht.

Op het Bassin bleef de schade voor de Stadstriathlon beperkt, maar de tent op het parkeerterrein bij het Blauwe Meertje bleef niet gespaard. De zware windstoten hadden er voor gezorgd dat de tent metershoog tussen de bomen werd gewaaid. Het was vanochtend dan ook flink schrikken toen de ravage werd aangetroffen.

Vandaag werd er meteen actie ondernomen. De tentverhuurder bracht de schade in kaart en ging meteen in overleg met de triathlon-organisatie voor een oplossing. De kapotte tent wordt momenteel geruimd en alle betrokken partijen zijn momenteel hard aan het werk om voor komend weekend een oplossing te bieden zodat de Stadstriathlon gewoon door kan gaan.