Veel publiek bij ‘DNA’-concert

Algemeen Weert 6 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) Op initiatief van gitarist, arrangeur en oud-Weertenaar Franck van der Heijden, heeft een aantal topmuzikanten met Weerter roots, samen met hun talentvolle kinderen, zondagmiddag een uniek concert gegeven op het St. Raphaëlpleintje bij Theater de Huiskamer.

Onder de naam ‘DNA concert’ werd voor een dolenthousiast publiek een spetterend optreden ten gehore gebracht. De band bestond uit o.a.: Franck van der Heijden(gitaar), Rogier van Wegberg (bas), Richard De Hoop, (zang), Hank van Bosstraten (zang), Maurice Peters (zang), Michelle Oudeman (zang), Bodi van der Heijden (drums) en Thijs Verheul op toetsen. Bij van tal van nummers werden zij bijgestaan door hun kinderen.

Bekijk een ingestuurde bijdrage.
[nggallery id=’7997′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties