(Foto’s) Op initiatief van gitarist, arrangeur en oud-Weertenaar Franck van der Heijden, heeft een aantal topmuzikanten met Weerter roots, samen met hun talentvolle kinderen, zondagmiddag een uniek concert gegeven op het St. Raphaëlpleintje bij Theater de Huiskamer.

Onder de naam ‘DNA concert’ werd voor een dolenthousiast publiek een spetterend optreden ten gehore gebracht. De band bestond uit o.a.: Franck van der Heijden(gitaar), Rogier van Wegberg (bas), Richard De Hoop, (zang), Hank van Bosstraten (zang), Maurice Peters (zang), Michelle Oudeman (zang), Bodi van der Heijden (drums) en Thijs Verheul op toetsen. Bij van tal van nummers werden zij bijgestaan door hun kinderen.

Bekijk een ingestuurde bijdrage.

7 REACTIES

 1. Veel publiek is ook relatief en beetje overdreven.

  Ik denk dat er een man of 50 hebben gezeten. Beetje familie en kennissen zeg maar.

 2. Wat ben je toch weer lekker negatief bezig Negativo, Op de 5e foto van de reportage 74 mensen en deze genoten ervan, duidelijk zichtbaar.
  Kortom er was weer veel leuks te doen in Weert met Pinksteren. Voor ieder wat.

 3. Ik heb meer leven dan u zich ooit zou kunnen voorstellen. Normaal gesproken zou je ze ook niet tellen, maar als u weer van die achterlijke negatieve dingen hier schrijft heb ik er wel 30 seconden voor over om dat onderuit te halen.
  En nu krijgt u weer 30 seconden voor deze reactie.
  1 voordeel is er wel, negatief ingestelde personen leven veel korter.

 4. Positivo geeft hierboven toch alleen aan dat hij het niet druk vond. Dat is zijn mening!. Wat is daar nu negatief aan. Ik vind de opmerkingen van u veel negatiever. Krijgt u hier een kick van om mensen onderuit te halen.

Comments are closed.