Ell – Heb je ook zoveel zin om creatief aan de slag te gaan? Maar weet je even niet welke manier goed bij jouw wensen aansluit? Dan is de Vrijetijdsbeurs een bezoek waard. De organisatie is in handen van de Seniorenvereniging Ell. Op zaterdag 15 juni is er van 13.00 tot 17.00 uur deze beurs in BMV Ellenhof aan het Scheijmansplein in Ell. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Meedoen? Je bent van harte welkom!

Creativiteit is ontspannen

Een kleurrijk palet van leuke activiteiten. Voorbeelden zijn; borduren, muziek, kaarten maken, fotografie, schilderen, hout bewerken, het bedienen van modeltreinen en pottenbakken.

60 jaar jong!

In 2019 herdenkt de Seniorenvereniging dat in 1959 enkele ouderen de “bejaardensoos” in het dorp Ell oprichtten. Om dit feit te vieren is er iedere maand, met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus, een jubileum activiteit. De Seniorenvereniging Ell staat midden in de gemeenschap. Het logo is begin dit jaar gepresenteerd. Het is een symbool wat je eigentijds kunt noemen. De quote waarmee zij zich nu profileren is als volgt; ‘kracht ook als je ouder bent, met een functie van onmisbaarheid voor jongeren, beeldbepalend in de samenleving.’