Win lunchbon Proeflokaal Bregje

Winactie – Het lekkere weer komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk ook lekker terrassen! Bij Proeflokaal Bregje in Weert kun je nu vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11:30 terecht op het terras voor een heerlijke lunch of voor frisse cocktails.

Later deze zomer zal het terras een flinke upgrade krijgen. Denk aan een overdekt terras, heaters en zal het helemaal op maat en duurzaam gemaakt worden in Indonesië.

Om alvast een beetje in de stemming kun je meedoen aan een prijsvraag. Weet jij het juiste antwoord (of zit je er het meest dichtbij) dan maak je kan op een van de drie gratis lunchbonnen van €20,-.

Meer informatie over Bregje vind je via: www.proeflokaalbregje.nl en www.facebook.com/proeflokaalbregjeweert.

Winactie

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. Het juiste antwoord was ’44 zitplaatsen’.

De winnaars zijn:
M. v/d Beek
C. Reemers
M. v Heugten

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 22 juni 2019. De winnaars worden in week 26 (week van 24 juni 2019) bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd is 18 jaar. De winnaars krijgen van WdG bericht met nadere instructies. Inwoners van de deze gemeenten mogen meedoen: Bocholt (B), Bree (B) Cranendonck, Hamont-Achel (B), Heeze-Leende, Leudal, Maaseik (B), Maasgouw, Peel & Maas, Pelt (B), Nederweert, Someren en Weert. De ingevulde gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen Proeflokaal Bregje krijgt de gegevens van de prijswinnaars. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist.