Auto belandt in de struiken na botsing

112 Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag rond 9.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de St. Jozefslaan in Weert.

Op de kruising Kruisstraat / St. Jozefslaan waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Eén van de betrokken auto’s wilde de Kruisstraat oversteken, maar de bestuurster van die auto zag een naderende auto op de St. Jozefslaan over het hoofd. Het kwam tot een flinke botsing.

Door de klap belandde één van de auto’s in het naastgelegen struikgewas. De andere auto kwam op de stoep tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken op verwondingen.

De auto’s raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger.

[nggallery id=’8089′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie