(Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag rond 0.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Bassin in Weert.

Ter hoogte van de Stadsbrug had een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een personenauto had een verkeerslicht platgereden. Door de klap lagen diverse onderdelen van het verkeerslicht verspreid over het brugdek.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij maar is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De beschadigde auto is afgesleept door een berger. Medewerkers van Enexis en de gemeente Weert kwamen ter plaatse om de restanten van het verkeerslicht te verwijderen en de ravage op te ruimen. De politie begeleidde het verkeer om het ongeval heen.

11 REACTIES

 1. Wij hebben het gezien: jongeman had gedronken (heeft hij aan ons toegegeven) en reed veel te hard. Hij zou je kind aanrijden wanneer ze toevallig voorbij komen met het op stap gaan. Loser.

 2. Altijd lastig plotseling overstekende verkeerslichten 😉 Niet zuipen als je gaat rijden.Rijbewijs innemen en niet meer terug geven. Nu was het het een verkeerslicht voor hetzelfde geld was het een fietser of voetganger met alle gevolgen van dien.

 3. Nou Willeke . . . Even inleven in de situatie van de jeugd anno 2019 !
  Verder had de persoon niet hard mogen rijden en onder invloed is levensgevaarlijk ! ! !

 4. geboorte t/m 18 = kind
  18 t/m overlijden = volwassene

  Maar ik ging er zelf vanuit dat het niet nodig was om dit uit te moeten leggen.

 5. Ja ik ben vergeten aan te geven welk gedeelte was toegevoegd na de edit, vandaar de verwarring.

  Mijn vraag aan Ss was dus eigenlijk: Je was er schijnbaar getuige van. Heb je ook tegen de bestuurder gezegd dat hij een loser was en niet je kind aan moet rijden?

  Want anders moeten we Kapitein Achteraf even inschakelen…

 6. Dus als je zoon/dochter boven de 18 is, is het plotseling niet meer je kind? Ik zou niet graag in jouw familie opgroeien waar je blijkbaar na je 18e verjaardag als kind wordt verstoten, maar goed.

  Terugkomend op je vraag: dit hebben we hem zeker duidelijk gemaakt en gezegd. Hij vond zichzelf achteraf “oh zo dom..”.

Comments are closed.