CZ verhuist servicekantoor in Weert

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Verspreid over Zuid Nederland heeft zorgverzekeraar CZ 18 servicekantoren, waarvan 1 in Weert aan het Collegeplein. Het kantoor in Weert krijgt op korte termijn een nieuw onderkomen.

Het servicekantoor is nu nog gevestigd in de College Veste. Echter wordt het kantoorpand omgebouwd tot wooncomplex. Het gebouw ligt al jaren grotendeels leeg en krijgt nu een nieuwe bestemming. Naast het CZ zat tot voor kort ook Kapperszaak Ayoub gevestigd in het pand. Deze kapperszaak is inmiddels verhuisd naar de Nieuwe Markt.

CZ verhuist niet ver van huis, namelijk naar een pand aan de overkant naast het Munttheater. De voormalige winkelruimte aan de Molenstraat 17 waar destijds kantoorbenodigdheden werden verkocht wordt momenteel omgebouwd tot kantoor- / ontvangstruimte. Op 9 augustus a.s. gaat het huidige kantoor dicht en op maandag 12 augustus a.s. wil CZ haar nieuwe onderkomen aan de Molenstraat openen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie