Fietser zwaargewond in Budel

Budel – (Foto’s/video) Dinsdag heeft iets voor 16.00 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Grootschoterweg in Budel.

Ter hoogte van de molen was een fietser geschept door een personenauto. De fietser vloog over de auto heen en raakte daarbij zwaargewond. Voorbijgangers stopten, boden eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter ter plaatse kwam. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De fietser werd ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens in de ambulance behandeld. Een trauma-arts arriveerde met de traumahelikopter Lifeliner 1 vanuit Amsterdam. De arts is vervolgens met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis waar de man zal worden behandeld aan zijn verwondingen.

De exacte toedracht moet nog door de politie worden vastgesteld. Vermoedelijk is de fietser van het fietspad afgeraakt en vervolgens door de auto geschept.

Video via Youtube

https://youtu.be/p5eikceTqOc