Baexem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 15.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N280 bij Baexem.

Ter hoogte van de Bosstraat was een Piaggio (driewielig motorvoertuig) achterop tegen een auto gebotst. Door de klap raakte de bestuurder van de Piaggio gewond aan zijn gezicht. Hij had de hoofdwond opgelopen toen het windscherm via het open vizier van de helm in zijn gezicht sneed.

De bestuurder van de Piaggio is ter plaatse behandeld in een ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De inzittenden van personenauto waren met de schrik vrij gekomen. De Piaggio raakte flink beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. De auto kon, nadat de gegevens waren uitgewisseld, de weg vervolgen.

6 REACTIES

  1. Deze motoren worden bestuurd door GEKKEN! !! ! heb je hier we l een RIJBEWIJS voor nodg vraag ik me dan af.. . .. . vind het ook niet uitzien maar dat is mijn mening

  2. Dit is de persoon die voorheen reageerde onder de naam “zomaar”. Die wilde de boel opnaaien, maar dat lukte niet. Dus nu een nieuwe poging met een nieuw account. Hij gaat voor aandacht, dus negeren is de beste optie.

Comments are closed.