Scout lichtgewond bij botsing Baexem

Baexem – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn woensdag iets na 11.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Baexem.

Op de kruising Parallelweg / Horckerstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst na een voorrangsfout. In een van de auto’s zaten leden van een scouting. Omdat er kinderen bij het ongeval betrokken waren kwamen twee ambulances ter plaatse.

Meerder scouts zijn ter plaatse in de ambulances gecontroleerd op verwondingen. Een van hen is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere personenauto kwamen met de schrik vrij.

De betrokkenen waren flink geschrokken. Ze werden opgevangen door de hulpdiensten. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. De auto’s worden afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/Tf32ZPRvibw