Vliegshow Nederweert in beeld

Nederweert – (Foto’s) De vliegclub Nederweert die dit jaar haar 40 jarig bestaan viert, organiseerde zondag een show, met modelvliegtuigen.

De vliegclub wilde de bezoekers kennis laten nemen van de vele ontspannende uren die men kan beleven met deze sport. Het is niet alleen vliegen, maar nog meer uren die men kan besteden aan het bouwen van die toestellen.

Op deze dag kwamen zo’n 70 piloten met hun radiografisch bestuurbare vliegtuigen spectaculaire demonstraties geven. De demonstraties waren zo natuurgetrouw dat men het verschil tussen een echt vliegtuig en het model in de vlucht niet kan onderscheiden.

Ook kozen helikopters, de categorie moeilijkst te besturen modeltoestellen, het luchtruim. Daarnaast waren er vliegtuigen te zien zijn met straalturbine aandrijving en elektromotoren. Bekijk een sfeerimpressie.