(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 15.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven waren net voor tankstation Meiberg (aan Nederweert-zijde) meerdere personenauto’s tegen elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Uit voorzorg werd ook de brandweer gealarmeerd.

Een man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. In een van de auto’s zaten drie kinderen. Zij kregen van een ambulancebroeder een knuffelbeertje om van de schrik te kunnen bekomen.

Twee auto’s zijn afgesleept door een berger. De brandweer ondersteunde bij het reinigen van het wegdek. Het overige verkeer werd via de vluchtstroom om de ongevalslocatie heen geleid. Volgens de ANWB moest het verkeer op de snelweg rekening houden met 50 minuten extra reistijd.

Video via Youtube

https://youtu.be/ZGFQVrgmRKQ