Update 7.35u – (Foto’s/video) Een man die vanmorgen de Lidl supermarkt aan de Ringbaan-West wilde overvallen, is door het personeel van het bedrijf overmeesterd. De gewaarschuwde politie heeft de verdachte aangehouden en naar het bureau gebracht.

Net voor 06.00 uur dwong de overvaller, die zijn gezicht afdekte met een muts, een medewerker van het bedrijf de deur van de personeelsingang te openen en naar binnen te gaan. Een tweede medewerker verraste de overvaller en beide personeelsleden wisten de overvaller in bedwang te houden tot de politie arriveerde. De verdachte is aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

Tijdens de overval is een van de twee personeelsleden geslagen door de overvaller. De huisartsenpost onderzoekt en behandelt de verwondingen. Op dit moment is nog niet bekend of de overvaller gewapend was. De politie onderzoekt de zaak en wil graag in contact komen met getuigen of mensen die meer informatie hebben over de zaak. Zij kunnen bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Video via Youtube

https://youtu.be/YK87itZr2x8

11 REACTIES

  1. Nee, dat is nergens voor nodig. Actie ondernemen tegen mensen die zich misdragen is wel nodig, en dat is in dit geval ook gedaan. Neem even een maagtabletje, je onderbuik is van slag.

  2. Erg knap van de winkelmedewerkers! ! ! ! !! Deze mogen door de LIDDEL wel in het zonnetje gezet worden vind ik persoonlijk maar dat is mijn mening. … Wel opvallend dat het ineens o snel achter elkaar gebeurd dus. .. . IS ER EEN VERBAND ?? ?? dat zal nu uitgezocht gaan worden denk k zo

Comments are closed.