(Foto’s) Afgelopen week aan de Langstraat 36 in Weert een nieuwe winkel geopend. Het betreft hier een tijdelijke Sport & Casual Outlet by Intersport.

In deze winkel is er volop keuze wat betreft sportkleding (van o.a. Nike, Adidas, Reebok), schoenen en ook hockeysticks zijn bijvoorbeeld hier verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. De kortingen die oplopen tot wel 80%. Het assortiment is voor zowel dames, heren als kinderen.

2 REACTIES

  1. Dit past bij WEERT. . . Niet de TOP winkels maar OUTLET net zoals Weert helaas ooksteeds meer “out let” . . . Mensen zullen het hier wel niet mee eens zijn maar dit is helaas de trend…… Winkelsals . Intersport met nieuwe artikelen in eindhoven en roermond en de outlet in weert. . . Tja je hebt in ieder geval een winkel zal ik maar zeggen

Comments are closed.