(Foto’s/video) Zaterdag zijn de hulpdiensten rond 21.50 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in Stramproy.

In een kantoor- / woongebouw van een champignonkwekerij was een vrouw door onbekende oorzaak ernstig gewond geraakt aan haar hoofd. De situatie was zo ernstig dat de hulpdiensten massaal ter plaatse kwamen waaronder een huisarts, twee ambulances, OVD-G, politie en een traumahelikopter.

De traumahelikopter landde op een grasveld naast het gebouw aan de Lochtstraat. De trauma-arts assisteerde het ambulancepersoneel bij het stabiliseren van het slachtoffer. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Video via Youtube

https://youtu.be/S0CZLe9z2as

5 REACTIES

 1. Beterschap aan de vrouw en hopelijk dat alles goed komt.

  Toch even 2 opmerkingen.
  De eerste over de bovenstaande tekst, de volgende regel is volgens mij niet compleet:
  ….dat de hulpdiensten massaal ter plaatsen …… waaronder een huisarts en ……
  Hoort tussen “plaatsen en waaronder” niet het woord “kwamen” te staan, dan loopt die zin iets beter.
  En ten tweede een opmerking over de razende reporters, want die zijn echt wel razend snel. Zij stonden de ambulances al te filmen toen die ter plekken arriveerde. De razende reporters waren sneller ter plekken dan de hulpdiensten en dat op een ver weg van Weert afgelegen plek.
  De eerste melding kwam om 21.49 uur binnen en de tweede (OVG-D) om 21.50 uur. Om 21.58 uur kwam de eerste ambulance bij mij (2 km van de plaats des ongeval) langs en de tweede om 22.00 uur.

 2. Idd echt belangrijke informatie die je nu aandraagt. Deze informatie plaatst het ongeval in een heel ander daglicht.

  Ga gewoon met je hond wandelen ipv spellingcontrole toe te passen bij een zwaar ongeval

 3. Ze houden gewoon de scanner in de gaten terwijl ze op F5 blijven meppen. Aangezien ze startklaar zitten hoeven ze zich ook niet voor te bereiden of wat dan ook. Volgens mij moet ambu personeel toch nog enkele stappen doorlopen voordat ze weg kunnen/mogen rijden.

  Voor de tere zieltjes: het maakt helemaal niets uit hoe er gereageerd wordt op een dergelijk bericht. Het betreffende trauma zal er niet minder of meer van worden. Verder is er niks bekend over het ongeval is zal dat ook zo blijven, want niemand hier heeft iets aan meer info. Buiten het bevredigen van een mogelijke innerlijke ramptoerist.

Comments are closed.