Nederweert – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdagavond gealarmeerd voor een verkeersongeval de Wetering in Nederweert.

Op de provinciale weg tussen Nederweert en Someren was een auto in botsing gekomen met een aantal overstekende zwijnen. Twee zwijnen kwamen hierbij te overlijden. De andere zwijnen zijn gevlucht. Naar hen is nog gezocht omdat het vermoeden was dat er meerdere zwijnen waren aangereden.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Een ambulance kwam ter plaatse, maar de bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept door een berger.

20 REACTIES

 1. Het zal helaas niet de laatste botsing zijn. De Wilde zwijnen populatie is de laatste 2 jaar verdubbeld hier in de omgeving Weert / Nederweert. Jagers zitten soms een hele nacht om een enkele zwijn te kunnen schieten. Dus dat schiet ook niet op.

 2. Je bent gewoon een asociale ZAK als je denkt 120 te kunnen rijden op deze weg in de nacht of avond!! ! ! En dan niet remmen voor dieren maar denken dat die dieren vanzelf wel WEGRENENN . .. GEWOON UITKIJKEN MET JE SKODA JE BENT NIET DE ENIGE OP DE WERELD wat mij betreft mag deze persoon gewooj VERVOLGD worden

 3. Tja. . . ..
  Ik denk weer een telefoontje in de hand!! En nog een
  auto beschadigd zie ik ook nog. . .. . . TELEFOON WEG EN OGEN OP DE WEG!
  ! ! !! !!

 4. Jij bent hier de asociale zak die denkt mensen te kunnen veroordelen op een paar foto’s,en helemaal niet weet hoe wilde dieren zich gedragen.

 5. Jij bent hier de asociale zak die denkt mensen te kunnen veroordelen op een paar foto’s,en helemaal niet weet hoe wilde dieren zich gedragen.

 6. Idioot
  I de idioot zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [idiˈjot] Verbuigingen: idi|oten (meerv.)
  Voorbeeld, doe toch normaal idioot

 7. Het zal helaas niet de laatste botsing zijn. De wilde gebruiker
  is de laatste 2 jaar verdubbeld hier in de omgeving Weert / Nederweert. Mensen zonder leven zitten soms een hele nacht om een enkele internet gebruiker te kunnen irriteren. Dus dat schiet ook niet op.

 8. Je omschrijft jezelf heel mooi, hier nog een aanvulling.

  Idioot was vroeger een juridische en psychiatrische categorie van ernstige verstandelijke beperking waarbij iemands mentale leeftijd twee jaar of minder is en hij of zij niet kan waken voor veel voorkomende gevaren.

 9. Jagers zie ik hier achter konijnen aanhuppelen, zonder te raken.
  Of achter zelf gevoerde fazanten. En dan staan ze er zowat boven op en ja dan lukt een raak schot.
  Maar de jacht op de gevaarlijke zwijnen zie ik ze niet doen.

 10. dat komt omdat jij zo blind bent als een mol;!
  als je ooit met je domme mening achter de pc uit komt, en eens door een maisveld loopt, is de kans groot dat je je familie tegen komt, wilde zwijnen (varken(s)) je hebt geen idee waar je over praat (drugs?)
  het hulpnummer is ….. 666

 11. Haha rien. Ben je een jager die op de teentjes is getrapt 😁
  Zo eentje die de hele zaterdag loopt te knallen waar de hele buurt een hekel aan heeft. En dan nog niets raakt. Behalve die illegaal gevoerde fasanten dan.
  Je laat precies in je reactie zien wat voor volk je bent.

 12. Alweer een aanname zoals je dat met regelmaat doet, waarom schrijf steeds dingen die je niet kunt weten.
  Ook op dit bericht schrijf je wéér onwaarheden.

Comments are closed.