Auto in tuin achtergelaten in Budel

Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 21.35 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Budel.

Op de Wethouder van Hunselstraat was een auto in een voortuin beland. Buurtbewoners hoorden piepende banden en vervolgens een klap. Toen ze poolshoogte gingen nemen zagen ze dat de bestuurder van personenauto de benen nam. Hij liet de draaiende auto achter en sloeg op de vlucht.

De auto had bij zijn parkeeractie de omheining van de voortuin beschadigd. In de auto troffen agenten een koud blik bier aan. Ook had de bestuurder zijn telefoon achtergelaten.

Agenten zijn nog op zoek gegaan naar de bestuurder, maar hebben hem nergens meer aangetroffen. De identiteit van de bestuurder is bekend. Hij kan binnenkort nog een bezoekje van de politie verwachten.

Video via Youtube

https://youtu.be/0srbIPAhbrE