Afgelopen vrijdag en zaterdag maakten zo’n 20 Fietsende Ondernemers uit het Land van Weert en Cranendonck een fietstocht van en naar Banneux. De sponsoring die ze hiervoor bijdragen ging naar vijf goede doelen dicht bij huis.

Zaterdag kwamen de Fietsende Ondernemers terug in Weert. Na het ontvangst bij Theater de Huiskamer werden de cheques uitgereikt aan de lokale goede doelen. De Fietsende Ondernemers steunden dit jaar het Gehandicaptenvoetbal van SV Heythuysen met nieuwe ballen (525 euro), de senioren van verzorgingstehuis Ververshof met een nieuw biljart (2000 euro (+1000 euro van Greep naar de Hoorn)), de Voedselbank in Cranendonck met trolleys (1000 euro), visueel gehandicapteninstelling Visio in Stramproy (800 euro) met apparatuur en de stichting Eet met je Hart (1500 euro) met een stamtafel, die het mogelijk maakt dat eenzame senioren een keer per maand gratis gezamenlijk in een Weerter restaurant kunnen eten.

3 REACTIES

  1. Tsja, Waar baseer jij op dat zij meer kunnen sponsoren?? Ik persoonlijk vind dit een geweldig goed initiatief, maar schijnbaar is het volgens jou nooit genoeg.
    Ik vraag me af wat jij per jaar doneert aan goede doelen, initiatieven etc.
    Heren ondernemers, goed bezig, ga zo door!

  2. Als je meer hebt dan mag je ook meer geven vind ik zelf…… . .ja het is mooi maar ja ze kunnen ook meer doen dat is gewoon zo. fietsen hoeft van mij niet maar wel goed misschien ik weet dat ook niet

Comments are closed.