Fietsende ondernemers zijn vertrokken

(Foto’s) Vrijdagochtend is bij Hostellerie Munten het startschot gegeven voor de Fietsende Ondernemers. Zo’n 20 fietsende Ondernemers uit het Land van Weert en Cranendonck gaan voor de 14e keer op pad voor hun ‘bedevaartstocht’ naar Banneux. De sponsoring die ze hiervoor bijdragen gaat naar vijf goede doelen dicht bij huis.

De 20 leden van de Fietsende Ondernemers steunen dit jaar het Gehandicaptenvoetbal van SV Heythuysen met nieuwe ballen, de senioren van verzorgingstehuis Ververshof met een nieuw biljart, de Voedselbank in Cranendonck met trolleys, visueel gehandicapteninstelling Visio in Stramproy met apparatuur en de stichting Eet met je Hart met een stamtafel, die het mogelijk maakt dat eenzame senioren een keer per maand gratis gezamenlijk in een Weerter restaurant kunnen eten.

Ieder lid van de Fietsende Ondernemers draagt minimaal 350 euro aan sponsoring bij. Eten, drinken en overnachting betalen ze uit eigen zak. Dus 100% van de bijdrage gaat naar de goede doelen. Hostellerie Munten, Theater De Huiskamer, Bakker Vries, Beelen Dakdekkers en Bikkel Bikes steunen met o.a. een rennersontbijt, lunchpakketten en volgwagens.