In actie voor betere zorg Parkinson

Aankomende zaterdag is het zover! Op 7 september stapt een grote groep enthousiaste mensen tijdens BikevoorParkinson in Valkenburg op de fiets om de ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uit te trappen.

Ook vanuit Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers (Weert) en MBC Budel dragen een aantal fysiotherapeuten en vrienden hun steentje bij. Dit jaarlijks terugkerende evenement vraagt geld en aandacht voor een project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson. Dat geld gaat ieder jaar naar één specifiek doel of project en wordt dit jaar gebruikt om een online cursus te ontwikkelen voor huisartsen en praktijkondersteuners.

De deelnemende fysiotherapeuten zien de dagelijkse problemen waar de mensen met Parkinson(isme) mee worstelen. Ook zijn ze lid van ParkinsonNet Weert e.o. en onderschrijven de winst die er nog te halen is door de huisartsen intensiever te betrekken in dit zorgproces. Dat brengt hen samen dichter bij één grote missie: de allerbeste zorg mogelijk maken voor iedereen die leeft met Parkinson in Nederland.

Wil jij ons hierin steunen en sponsoren? Elke bijdrage is meer dan welkom! Kijk voor meer informatie op de actiepagina: https://voorparkinson.nl/campaigns/fysio-ramaekers-en-mbc-budel-fietsen-voor-parkinson/. De deelnemende toppers zijn: Liesbeth van den Dungen, Merijn Ramaekers, Sophie Ramaekers (60 km) en Bram Linders, Teun Linders, Don van Maaren, Lars van Maaren, Martijn Thijssen, Ralf van Spaendonk en Sjoerd van Velthoven (100 km).