Maarheeze – Update 18.16u – (Foto’s/video) De politie heeft donderdag een instap gedaan op een erf aan de Panweg in Maarheeze.

De politie had een melding gekregen dat er honden aanwezig waren die onder erbarmelijke omstandigheden leefden op het terrein. Toen de agenten ter plaatse kwamen wisten ze niet wat ze zagen. Tientallen honden waarvan veel puppy’s leefden zonder schuilplaats en moesten door hun eigen uitwerpselen lopen.

De eigenaar is gevlucht voor de politie. Inmiddels zijn medewerkers van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming en een dierenarts ter plaatse. Zij zullen de gezondheid en de omstandigheden verder beoordelen. Daarna volgt een verder besluit over het lot van de dieren.

Update

Totaal ging het op 41 verwaarloosdse honden. Ze worden in bewaring gesteld.

Video via Youtube

https://youtu.be/PQkiwghYPdU

3 REACTIES

  1. hoe kan dit nou zo lang dorgaan dat snapt toch NIEMAND … ..zolang de mens honden koopt in deze omgevingen blijft dit dootgaan daarom zeg k altid GOED KIJKEN WAAR JE JE HUISDIER KOOPT

Comments are closed.