Ingestuurde brief – In Weert zijn we kampioen in zeuren over alles wat niet goed gaat. Maar als het goed gaat hoor je niemand klagen. Jolanda Clout uit Weert heeft een mooi voorbeeld ingestuurd over een positief voorbeeld uit onze Weerter samenleving:

Dankzij deze kanjers heb ik mijn beurs terug! Afgelopen vrijdag 6 september ging ik snel even plastic weggooien. Daarna bij de winkel, dacht ik: waar heb ik mijn beurs gelaten? Ow neeee he. Ja dus. In de afvalcontainer. Na een paar telefoontjes met echt heel aardige medewerkers van Reinigingsdienst Weert / Renewi, kwamen deze behulpzame heren. De container werd “uit de grond getrokken” en omgekiept in bijbehorend busje. De beurs viel er ook nog direct uit! Zo blij!!

Een dikke pluim voor deze 2 heren Renewi! Echt superlief. Een voorbeeld voor onze samenleving”, aldus Jolanda.