Maaltijdbezorger gewond na aanrijding

112 Algemeen 5 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 18.55 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de St. Jozefslaan in Weert.

Op de kruising St. Jozefslaan / Victor de Stuersstraat waren een maaltijdbezorger op een electrische fiets en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De bezorger kwam ten val en raakte lichtgewond aan zijn schouder. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

De bezorger is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets was minimaal beschadigd geraakt en is door de restaurant-eigenaar opgehaald. De auto kon nadat de gegevens waren uitgewisseld de weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties