Open Huis Voortgezet Onderwijs

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? En weet je al wat je zoekt? Wil je Tweetalig Onderwijs volgen? Of ben je misschien wel nieuwsgierig naar het Technasium? Kom dan naar één van de scholen voor Voortgezet Onderwijs in Weert of Cranendonck.

Het College Weert, de Philips van Horne, Het Kwadrant en het BRAVO! College Cranendonck hebben de handen ineen geslagen om een breed onderwijsaanbod nu en in de toekomst te garanderen. Van 21 tot en met 24 oktober, tussen 17:00 en 21:00 uur, kun je zelf een kijkje gaan nemen!

Maandag 21 oktober: BRAVO! College Cranendonck, de plezierigste school van de regio
Het BRAVO! College is een school die midden in de Budelse gemeenschap staat. Een Brabantse school die gekend en geliefd is in de buurt en waar plezier, samenwerken en presteren centraal staan. Op het BRAVO! College kun je de eerste twee leerjaren volgen van het vmbo tot en met het atheneum. Bovendien biedt de school een volwaardige, vierjarige mavo-opleiding en een zesjarige techniekopleiding aan.

Dinsdag 22 oktober: Het College Weert, ontdek je kracht
Het College Weert is dé school voor atheneum en gymnasium in Weert en omstreken. Het College heeft een prachtig schoolgebouw in een groene omgeving met veel sportfaciliteiten. Ook KOERS onderwijs, een nieuwe vorm van onderwijs voor de onderbouw mavo, havo en atheneum is op Het College gevestigd.

Woensdag 23 oktober: Philips van Horne, jij staat centraal
Zoek je een school met ruimte voor jouw talent? Kom dan naar de Philips van Horne! Op de Philips van Horne kun je terecht voor mavo en havo. Het accent in het onderwijs ligt sterk op begeleiding, met veel aandacht voor individualiteit.

Donderdag 24 oktober: Het Kwadrant, passie als kompas
Ben jij een ‘handen uit de mouwen’-type? Wil jij leren in ‘echte’ situaties? Dan is Het Kwadrant jouw school. Het Kwadrant is dé vmbo-school voor de regio Weert. Ook het praktijkonderwijs is in de school gevestigd. Op Het Kwadrant kun bovendien terecht voor KOERS-vmbo en voor de zesjarige Techniekopleiding/ Vakmanschapsroute: het vmbo en mbo in één opleiding.