SJG Weert start met klantenpanel

SJG Weert is op zoek naar inwoners van de regio die actief, maar heel laagdrempelig hun mening willen geven over zaken die het ziekenhuis aangaan. Daarvoor is het ziekenhuis deze maand, in samenwerking met de Cliëntenraad, gestart met een klantenpanel. Patiënten en bezoekers van SJG Weert of omliggende medische centra; iedereen kan via het klantenpanel zijn mening geven over het Weerter ziekenhuis.

Anoniem, laagdrempelig en geen verplichtingen

Deelname aan het klantenpanel is anoniem en werkt heel eenvoudig. Via Whatsapp of mail ontvang je minimaal een keer per maand en maximaal één keer per week, een vraag over een onderwerp dat met het ziekenhuis te maken heeft. Dat kan van alles zijn, zoals de inrichting van de verpleegafdelingen en de poliklinieken, de leesbaarheid van de folders of het (toekomstige) zorgaanbod. Bij elke vraag vind je een link naar de enquête of een webpagina met meer informatie. Het ziekenhuis benadrukt dat je als lid van het klantenpanel tot niks verplicht bent. Bij elke vraag bepaal je zelf of je je mening wilt geven of liever een keer overslaat.

Bestuurder Inge de Wit: “We zoeken altijd naar manieren om onze zorg en dienstverlening verder te verbeteren en daarbij vragen we ook regelmatig de mening van onze patiënten. Dat levert waardevolle input op en daarom willen we dat nu nog beter gaan organiseren. Enerzijds om meedenken laagdrempeliger te maken en anderzijds om de mening van onze patiënten nog vaker te betrekken in de besluiten die we nemen.”

Meer weten of opgeven?

Wil je meer weten over deelname aan het klantenpanel, ga dan naar www.sjgweert.nl/klantenpanel. Hier vind je ook een formulier om je aan te melden.