Steekincident in Heythuysen

Heythuysen – Update 23.38u – (Foto’s/video) Maandagavond heeft in Heythuysen een steekincident plaatsgevonden.

Het incident vond omstreeks 21.40 uur plaats op de Walk. Een man is hierbij gewond geraakt. Ook de traumaheli Lifeliner 3 is onderweg om medische bijstand te bieden.

De politie heeft ondertussen een Burgernet-bericht verstuurd in verband met de zoektocht naar een verdachte. Men is op zoek naar een verdachte. Het gaat volgens Burgernet om een getint persoon en deze is gevlucht richting het centrum. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Je kan contact opnemen via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Update 22.30u

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart.

Update 23.00u

De politie heeft een verdachte aangehouden.

Update 23.38u

Twee mannen die ervan worden verdacht mogelijk betrokken te zijn geweest bij een steekincident maandagavond zijn later op de avond gearresteerd. Kort na het incident werd via Burgernet een oproep gedaan. Twee mannen die mogelijk bij het steekincident zijn betrokken, konden maandagavond door agenten worden aangehouden. Zij zullen over hun betrokkenheid bij het incident worden gehoord. Meer informatie over de personalia van de betrokken personen wordt nu nog niet bekend gemaakt.

Lees het Burgernet-bericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/3092435

Video via Youtube

https://youtu.be/biuPGwa-71U