Toeschouwers Truckrun in sloot

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondagmiddag gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Maaseikerweg.

Twee mensen waren onderweg richting Weert toen ze tijdens het passeren van de Truckrun de auto aan de kant wilde zetten. Echter had de bestuurster van de auto niet in de gaten dat er een sloot langs de weg lag. De oude Mercedes belandde vervolgens met de neus in de sloot.

De twee inzittenden wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. Ze waren ongedeerd gebleven. De politie kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen. Een buurman kwam een emmer brengen om de lekkende benzine op te vangen.

Een berger heeft uiteindelijk de auto uit de sloot getrokken. Nadat de gegevens waren uitgewisseld kon de auto de weg vervolgen.

Video via Youtube

https://youtu.be/1ufmyEXyeo0

[nggallery id=’8335′]