Vlammenzee verwoest tuin

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) In de nacht van zaterdag op zondag heeft in de wijk Boshoven een felle brand gewoed op de hoek Floralaan / Narcisstraat

De meldkamer kreeg rond 3.20 uur in eerste instantie een melding van een kleine schuttingbrand aan de Floralaan. Intussen breidde het vuur zich snel uit tot een ware inferno. In korte tijd stond de gehele schutting en schuur in lichterlaaie.

Buurtbewoners van de Annemoonhof die wakker waren geworden van de brand spoedden zich naar het betreffende huisadres om de bewoners te waarschuwen en in veiligheid te brengen. Intussen had de meldkamer opgeschaald naar ‘prio 1’ en de brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse was er een vlammenzee ontstaan van metershoge vlammen. Ook waren er sissende gasflessen te horen. De omgeving werd meteen door de politie afgezet. Via de zijde Floralaan en via de tuin van de buren wist de brandweer de brand onder controle te krijgen.

De felle brand heeft de tuin grotendeels in de as gelegd. Dit tot groot verdriet van de bewoners die jarenlang met veel plezier aan de tuin hebben gewerkt. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/CDsUs4Mk4Gs

[nggallery id=’8441′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie