Waarschuwing voor dop Blue Wonder

Waarschuwingen Reageer 1 min. leestijd
Foto door: Blue Wonder (via NVWA)

Blue Wonder waarschuwt voor Blue Wonder vloeibare ontstopper. De kans bestaat dat de dop nog niet in de zogenaamde kindveilige stand staat waardoor een kind de dop makkelijk kan opendraaien en dan in aanraking kan komen met de bijtende vloeistof of deze kan innemen.

Hoewel de fles niet lekt, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Klanten die een fles Blue Wonder vloeibare ontstopper hebben gekocht, wordt verzocht te controleren of de dop goed is aangedraaid. Draai de dop indien nodig stevig aan en check daarna altijd of de dop in de kindveilige stand staat. Met de verpakking is verder niets mis.

Klanten kunnen het product gewoon gebruiken. Bewaar vloeibare ontstopper, zoals het etiket vermeldt, ook altijd op een veilige plek, buiten het bereik van kinderen. Het ongeopende product mag indien gewenst, ook zonder bon, terug worden gestuurd naar Blue Wonder.

Lees een veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2m3tMbW

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie