7 vastelaovendjlidjes tijdens WVLF

Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op zondag 3 november vanaf 15.00 uur is iedereen die houdt van Vastelaovendj en de daarbij behorende muziek van harte welkom in het theatercafé de Huiskamer aan de Wilhelminasingel in Weert. Daar staat het Wieërter Vastelaovendj Lidjes Festival (afgekort WVLF) op het programma.

7 gloednieuwe Wieërter vastelaovendjlidjes worden daar live gepresenteerd aan het publiek dat, samen met de jury, de uiteindelijke Vastelaovendjschlager van Weert mag kiezen. De winnaar wordt geëerd met de “Fried van Dooren Wissel Trofee” en zal zijn liedje gedurende het hele Vastelaovendj seizoen 2019 – 2020 mogen presenteren bij tal van Vastelaovendjaktiviteiten in de regio Weert. Bovendien wordt het nummer opgenomen bij studio Difference.

De entree is gratis. Heb je dus zin in een gezellige middag met leuke Vastelaovendjmuziek, kom dan zondag 3 november naar theatercafé de Huiskamer.