Kelpen-Oler – (Foto’s) Op de snelweg A2 tussen Maastricht en Weert heeft maandagochtend een verkeersongeval plaatsgevonden.

In noordelijke rijrichting had ter hoogte van Kelpen-Oler een kop-staart botsing plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde rond 8.30 uur. Door de klap belandde één van de auto’s in de geleiderail en raakte deze in een slip. De auto tolde en kwam met de neus in tegengestelde richting tot stilstand.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De auto die was gaan tollen raakte flink beschadigd. Deze moest worden afgesleept door een berger. De andere auto had lichte blikschade.

Tijdens de bergingswerkzaamheden moest een rijstrook worden afgesloten. Hierdoor ontstond er een korte file tot aan Grathem.

1 REACTIE

  1. De zoveelste kopstaart. Elke week een aantal keren op de A2 bij Weert. Houdt toch eens afstand en stop met dat geklooi met telefoon, navigatie en al het andere dat niets met geconcentreerd autorijden te maken heeft. Streng straffen die sukkels die een achteroprijden veroorzaken.

Comments are closed.