Auto rijdt van talud bij Sluis 16

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 17.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Weert.

Bij de rotonde aan de Suffolkweg-Zuid (bij Sluis 16) was een auto van de weg geraakt en via het talud naar beneden gereden. De vier inzittenden, waaronder twee kinderen, wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. De hulpdiensten kregen een melding dat er mogelijk een persoon in het water was beland, maar dat bleek gelukkig niet het geval te zijn.

De inzittenden zijn ter plaatse nagekeken in een ambulance. Een persoon is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De geschrokken kinderen kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners. De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer in de richting van de Princenweg.

Video via Youtube

https://youtu.be/DlyBGR_C9d0