Land van Horne MTB toertocht

Winactie – Na het enorme succes van de voorgaande jaren organiseert Toer- en WielerClub uit Weert op zondag 10 november wederom de Land van Horne MTB Toertocht.

Deze tocht is geschikt voor recreatieve en sportieve fietsers op een ATB- of MTB-fiets voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden 20 km (kidsroute), 30 km, 40 km, 55 km en de uitdagende 65 km. Voor elk wat wils dus.

In de Tungelerwallen is weer een gezellige rustplaats ingericht met gratis versnaperingen. Ook het Wings team van Red Bull is weer aanwezig om de deelnemers weer vleugels te geven. De route verloopt door de mooie natuur die, Weert rijk is en heeft als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de beklimming van de voormalige vuilstort Delbroek in Altweerterheide. Nieuw dit jaar de beklimming van de Cuijpersberg (nabij het Blauwe Meertje).

Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 8:30 uur tot 10:30 uur bij Partycentrum De Sluis Industriekade 58 Weert. Inschrijfgeld: € 6,00 en voor NTFU leden € 5,00 (Scan to go aanwezig). Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen. Op de inschrijfplaats zijn voldoende parkeerplaatsen en een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Voor meer informatie www.twcweert.nl.

Winactie

Maak kans op gratis deelname en een gratis diner voor twee personen! Wil je kans maken op gratis deelname aan de Land van Horne MTB Toertocht, een gratis dinerbon voor twee personen aangeboden door Partycentrum De Sluis of een mooie Fietsbril van BBB ter waarde van € 40,- aangeboden door Fietswereld Vlassak in Budel stuur dan uiterlijk donderdag 8 november een mail o.v.v. “Weert de Gekste” naar [email protected] met het juiste antwoord op de volgende vraag:

De hoeveelste editie is de Land van Horne MTB Toertocht van 2019?

Vergeet niet je naam adres en woonplaats te vermelden. Onder de juiste inzendingen worden de prijzen verloot. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.