Budel – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 21.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Meemortel in Budel.

Nabij de splitsing met de Burgemeester van Ginnekenstraat was een scooter tegen een puincontainer gebotst. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte gewond. Buurtbewoners schrokken van de klap en spoedden zich meteen naar het slachtoffer om eerste hulp te bieden. Voorbijgangers stopten om de weg te blokkeren en daarmee de gewonde bestuurder te beschermen.

De bestuurder van de scooter is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse de situatie vastgelegd en de scooter van de weg gehaald. De bewoner waar de container voor de deur stond werd gevraagd om naar een reflecterend bord, de container te voorzien van verlichting. Die actie werd meteen uitgevoerd.

Video via Youtube

https://youtu.be/Bo0B6BPu6YQ