Succes kickbokster Van de Eertwegh

Foto: via Youtube

Ell – (Video) De 22-jarige Natascha van de Eertwegh uit Ell heeft vorige week haar eerste kickboks-wedstrijd gespeeld en meteen ook gewonnen. Eertwegh traint in Thailand bij Phuket Top Team.

Natascha is vorig jaar begonnen met trainen bij Muaythai Academy Duran Gym in Eindhoven. Hier traint ze nog altijd als ze niet in Thailand is. Muay thai is kickboksen waarbij het is toegestaan om vuisten, ellebogen, knieën en benen te gebruiken. De techniek van het gebruik van de vuisten is ongeveer gelijk aan die in het boksen; het verschil zit hem in het gebruik van de knieën, ellebogen en benen.

Deze vechtsport is afkomstig is uit Thailand. Voor Natascha een goede reden om naar Thailand te reizen en daar te trainen. En met succes zo blijkt. Afgelopen week liet ze meteen haar visitekaartje achter.

Van de Eertwegh heeft 2 maanden getraind in Thailand. Ze waren daar zo onder de indruk dat ze werd gevraagd om een wedstrijd te boksen. Deze eerste wedstrijd won ze van een Thaise die ze KO sloeg.

Video wedstrijd via Youtube

https://youtu.be/HzLciL9xg5I