Tijdens Oktober Woonmaand kunnen de inwoners van de gemeente Weert een gratis warmtescan aanvragen bij het Energieloket, gehuisvest in de Buurtwinkel van Wonen Limburg aan de Wilhelminasingel 175a in Weert. Op donderdag 17 oktober is het Energieloket geopend tussen 16.00 en 18.00 uur.

Nog even en de verwarming gaat weer aan. Is het dan niet fijn als het in huis behaaglijk warm is? Dat de warmte in huis blijft en niet via allerlei gaten en kieren naar buiten verdwijnt? Laat je niet verrassen door de kou, maar laat een warmtescan van je woning maken. Zodat je weet waar mogelijk ‘energielekken’ in je huis zich bevinden en je gericht energiebesparende maatregelen kunt nemen. Schrijf je op donderdag 17 oktober in voor een gratis warmtescan van de voorgevel van je woning bij het Energieloket.

Het Energieloket is in mei 2019 opgericht door WeertEnergie, Wonen Limburg en gemeente Weert om huurders en woningeigenaren te informeren over de energietransitie. Inwoners van Weert kunnen er vrijblijvend terecht met hun vragen over energiebesparing in hun eigen (huur)woning.

Het Energieloket is onderdeel van het project ‘Warm Wonen in Weert’ en is elke eerste en derde donderdag van de maand geopend van 16.00 tot 18.00 uur in de Buurtwinkel van Wonen Limburg in Weert. Kijk voor meer informatie op www.warmwonenweert.nl.