In vangrail N275 na uitwijkmanoeuvre

112 Algemeen Peel en Maas Regio Reageer 1 min. leestijd

Meijel – (Foto’s) Op de Noordervaart (N275) naast het gelijknamige kanaal tussen Meijel en Beringe heeft maandag een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van de Haambergweg moest een bestuurster van een personenauto uitwijken voor een tegemoetkomende auto op haar rijbaan. De auto’s schampten elkaar waarna de tegemoetkomende auto tegen de vangrail botste.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto die tegen de vangrail was gebotst raakte flink beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. De andere auto kon de weg vervolgen nadat de gegevens waren uitgewisseld.

[nggallery id=’8608′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie