288 fietsuren voor Matchis

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Cycle for Charity nam afgelopen zaterdag voor de 5e keer de organisatie van de 12 uur durende Cycle Marathon samen met Relife Fitness voor zijn rekening.

Het werd de drukst bezochte marathon ooit! Maar liefst 24 fietsen werden continu bemand door teams en losse inschrijvers. Dit jaar stonden alle activiteiten in het teken van Matchis, een stichting die er voor zorgt dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen.

Het meest bijzondere bezoek was dat van Janne Maes, zij had een fiets gereserveerd samen met haar vrienden onder de naam Match-Tea(m)! en fietste zelf ook mee met een brede glimlach. Janne heeft een stamceltransplantatie ondergaan en is hierdoor nu herstellende van haar ziekte.

Naast Matchis was ook de stichting Leefbaarheid Stramproy (het doel van vorige jaar 2018) en VISIO met enkele bewoners vertegenwoordigd. Ze hebben het vorig jaar zo veel lol gehad dat ze dit jaar weer kwamen meedoen én meehelpen met het rondbrengen van fruit.

Net als andere jaren werd de dag afgesloten met de wel bekende tombola. Hier werden diverse prijzen, aangeboden door onze Stramproyer ondernemers, verloot. Naast een woord van dank aan de deelnemers, wil de organisatie ook de sponsoren danken voor hun bijdrage, maar ook Relife voor haar medewerking en de 4 masseurs voor de fijne behandelingen.

De foto’s van deze mooie en bijzondere dag zijn te vinden op:
https://www.flickr.com/photos/cycleforcharity/albums

Bekijk een bijdrage van Thieu Niellissen
[nggallery id=’8645′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie