HEMA outlet officieel geopend

(Foto’s/video) Woensdagochtend is de HEMA outlet officieel geopend. De feestelijke opening werd verricht door wethouder Gabriels.

Het bijzondere van deze winkel is dat deze wordt gerund door 15 studenten van Gilde Retail & Business Academy. Zij runnen vanaf vanaf de HEMA Outlet Store aan de Hoogstraat 4 in Weert. De derdejaars studenten Retailmanager hebben het filiaal naar eigen inzicht mogen inrichten. Ook verzorgen ze geheel zelfstandig alle verkoop- en marketingactiviteiten.

De overname is mogelijk geworden door de unieke samenwerking met HEMA Weert. De HEMA Outlet Student Store voldoet in alle opzichten aan een volwaardige winkel. De toekomstige retailmanagers hebben het pand en de voorraden tot hun beschikking.

Openingstijden HEMA Outlet Student Store:

Woensdag t/m vrijdag: 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur

In de winkel kan alleen met de PIN worden betaald.

Video via Youtube

https://youtu.be/a-9QyE6BaSs