Kerstshow Körsmes in Wieërt

De Stichting “Wieërt Amezieërtj” presenteert op vrijdag 20 en zaterdag 21 december in het Munttheater een gloednieuwe kerstshow onder de titel “Körsmes in Wieërt”.

Het publiek wordt meegenomen naar een gezellig volle huiskamer in kerstsfeer waar het gezelschap net het feestelijke kerstdiner heeft verorberd en zit uit te buiken en “na te praten”.
Dat “napraten” bestaat dan uit humor, met een knipoog naar Kerstmis, van oud Boonte Aovendj artiesten Ed en Frans en Limburgstalige popmuziek van de formatie “Limbo Prjoject” die, naast hun eigen repertoire, tal van bekende popnummers voorzien van nieuwe, passende teksten in het Weerter dialect, laten horen.

Die nummers worden vertolkt door zangers en zangeressen uit de regio en gaan over alledaagse en minder alledaagse onderwerpen die de mensen bezig houden. Natuurlijk ontbreekt “een vleugje” Kerst niet.

Als publiek schuif je, als het ware, zelf in die huiskamer aan. Voeg daarbij dat je vanaf het moment dat je het Munttheater voor deze voorstelling binnenkomt al wordt meegezogen in de kerstsfeer met mooie kerstliedjes van de Ray Stabbing Singers. Het is duidelijk dat “Körsmes in Wieërt de ideale voorbereiding is om, enkele dagen voor Kerst, helemaal in de kerstsfeer te komen.

Meer informatie te vinden : https://wieertamezieertj.nl/

Waar: Munttheater Weert
Wanneer: vrijdag 20 december om 20.00 uur en zaterdag 21 december om 14.30 uur en om 20.00 uur
Prijs: € 19,50
Reserveren: https://www.munttheater.nl/agenda/

Laatste kaartjes op de avonden, zaterdagmiddag voldoende beschikbaar.

Video via Youtube

https://youtu.be/0fKduYPpH8U