Lions Club steunt Voedselbank-actie

Op zaterdag 7 december houden de Voedselbanken in Limburg een grote inzamelingsactie, gesteund door L1. Ook Voedselbank Weert wil door middel van deze actie haar voorraad met houdbare producten aanvullen voor de periodes dat zij minder (verse) producten krijgt van haar vaste leveranciers.

In de regio Weert, Nederweert en Cranendonck zijn een kleine 200 gezinnen afhankelijk van het wekelijkse voedselpakket van de Voedselbank Weert. Ook dit jaar ondersteunen Lions Club Weert en Lions Club Weert Graafschap Horne de actie door bij de AH winkels persoonlijk aandacht voor de inzameling te vragen aan het winkelend publiek.

In alle winkels blijft overigens een donatiestand staan van zaterdag 7 december t/m 20 december. Door een of meerdere producten van het boodschappenlijstje te doneren, worden de mensen gesteund voor wie een dagelijkse maaltijd niet vanzelfsprekend is.